Alfred Jeths

 

Alfred Jeths

Alfred Jeths is een allround manager. Binnen het onderwijs heeft hij meer dan dertig jaar ervaring in diverse functies, waarvan twintig jaar in het management van scholen en andere leidinggevende taken. Ook heeft hij ervaring met het ontwikkelen van trainingen en cursussen. Hij heeft specifieke deskundigheid opgedaan met het starten en opbouwen van (nieuwe) scholen, of scholen welke door de inspectie als zwak zijn beoordeeld. Hij heeft een ruime ervaring met het leiden van veranderingsprocessen en hij is goed in staat om innovaties vorm te geven en te implementeren. Hij heeft een duidelijke visie en een brede kennis van het onderwijs, die hij goed kan vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Zijn sterke kanten zijn: communicatief sterk, sociaalvaardig, analytisch en pragmatisch ingesteld. Met een duidelijke resultaatgerichtheid en betrokkenheid weet hij mensen te motiveren en de capaciteiten van medewerkers optimaal te benutten.

Op verzoek kunnen er referenties ingewonnen worden.

Naast een afgeronde schoolleidersopleiding heeft hij Onderwijskunde gestudeerd, met als afstudeerrichting Beleid en Management, aan de UvA.